palette
مقررات مربوط به تضاد منافع
اهداف و زمینه ها

امروزه گردآوری، استخراج، بروزرسانی، تفسیر، ذخیره، ساماندهی و نمایش اطلاعات مکانی از طریق علوم سنجش از دور و GIS میسر می گردد و نقش کلیدی در نیل به مدیریت و برنامه ریزی بهینه منابع و اهداف توسعه پایدار خواهند داشت.

انجمن سنجش از دور و GIS ایران، به عنوان یکی از انجمن های دارای رتبه A در کمسیون انجمن های علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با بهره مندی از حضور اساتید و دانش پژوهان برجسته و متخصص عضو، با همکاری دانشگاه شهید بهشتی، اولین نشریه تخصصی کشور در زمینه علوم سنجش از دور و GIS و کاربردهای آنها را با اهداف زیر منتشر می نماید:

• گسترش و ارتقاء پژوهش،
  • انتشار نتایج پژوهش های علمی،
  • رشد آگاهی، توسعه علمی و دانش تخصصی در زمینه های تخصصی،
  • کمک به ایجاد همکاری علمی میان پژوهشگران در داخل و خارج کشور.

زمینه ها:

• دیدگاههای تخصصی در موضوعات: سنجش از دور (راداری، مایکروویو غیرفعال، پردازشهای طیفی و فراطیفی، حرارتی و ...)؛ GIS (فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، تصمیم گیری و ...)؛ فتوگرامتری (بردکوتاه، لیزراسکن، استخراج عوارض، مدل های ریاضی و ...) و ژئودزی (ماهواره ای، فیزیکی و ژئودینامیک)
  • دیدگاههای کاربردی در موضوعات: کشاورزی، جنگلداری، زمین شناسی، منابع آب، هواشناسی و اقلیم، منابع طبیعی، مدیریت شهری، اقیانوس شناسی ماهواره ای و ...

خط مشی مجله
علمی - پژوهشی
checked ارسال مقاله آزاد است
checked نمایه شده
checked داوری شده
علوم پایه
بدون چک ارسال مقاله آزاد است
checked نمایه شده
بدون چک داوری شده
خط مشی دسترسی آزاد

این مجله دسترسی فوری به محتوی خود بصورت آزاد دارا میباشد به این امید که پژوهشی که بصورت عمومی در دسترس باشد موجب تبادل بیشتر دانش در مقیاس جهانی میشود

منشور اخلاقی

تمامی دست اندرکاران محترم این مجله از قبیل نویسندگان، داوران، هیئت تحریریه، مسئولان و کادر دفتری مجله خود را ملزم به رعایت منشور اخلاقی مجله دانسته و تمام تلاش خود در راستای تحقق این موازین بکار خواهند بست:

رعایت حقوق مالکیت فکری: تلاش خواهد شد تا با ارائه ی دقیق مشخصات نویسندگان کلیه ی حقوق معنوی آن ها محفوظ مانده و از انتشار مطالب ارائه شده به این مجله توسط سایرین ممانعت بعمل آید. همچنین به هیچ وجه مقالات پیش از چاپ در مجله در اختیار سایرین قرار نگرفته و صرفاً مسئولین مجله به مقالات ارسالی دسترسی خواهند داشت.

داوری تخصصی و منصفانه: تصمیم گیری در مورد وجاهت علمی مقالات در هر مرحله ای بدون توجه به خصوصیات جنسیتی، قومی، نژادی و گرایشات جنسی، مذهبی، سیاسی و عقیدتی بوده و کلیه ی مقالات بدون ذکر نام نویسنده به داور یا داوران تخصصی ارجاع می گردد.

حفظ محرمانگی: مشخصات نویسندگان تا قبل از چاپ و مشخصات داوران همواره بصورت محرمانه مورد محافظت قرار گرفته و تا زمان مزبور به جز مسئولین مجله، هیچ شخص دیگری به مشخصات مورد اشاره و نیز فایل مقالات دسترسی نخواهد داشت.

فرآیند پذیرش مقاله

- ثبت نام اولیه توسط مولف در سامانه و ارسال مقاله

- بررسی مقاله و دریافت آن ظرف یک هفته توسط مدیر داخلی

- ارجاع مقاله به جلسه هیات تحریریه و در صورت عدم ایراد در مقاله نهایتا ارجاع به داوران

- ارزیابی مقاله توسط داوران و دریافت نتایج داوری

- جمع بندی و اعلام تصمیم توسط سردبیر مجله

- در صورت عدم پذیرش و رد مقاله به نویسندگان اطلاع رسانی خواهد شد و چنانچه مقاله نیاز به اصلاح داشته باشد، جهت اصلاح به مولف ارسال شده و مولف ملزم به اصلاح مقاله در مدت دو هفته می باشد.

- ارزیابی مجدد مقاله اصلاح شده توسط داوران در مدت دو هفته و در صورت پذیرش به مرحله ویرایش ارسال می شود.

- پس از انجام ویرایش ادبی و فنی، در نهایت مقاله در نوبت انتشار قرار گرفته و چاپ خواهد شد.

شرایط و ضوابط انتشار مقاله

محققان با رعایت سلامت و اصالت کامل نويسندگي در چهارچوب‌ هاي اخلاق حرفه ای زير، مقالات علمی - پژوهشي خود را تدوین و ارائه ‌نمایند:

1. عنوان مقاله جدید و برگرفته از محتوای مقاله و متناسب با فرآیند تحولات علمی، پیشینه تحقیق و مطالعه باشد.
  2. محتوای مقاله کاملاً برگرفته از کلیه منابعی است که در قسمت منابع و ماخذ مقاله به آن اشاره شده است، می باشد؛ لذا مطالب منتخب را به گونه ای که یکایک آن منابع را مشاهده و مطالعه کرده اید، در بخش منابع و ماخذ وارد نمايید.
  3. فرآیند تحقیق مطالب کاملاً منطبق با رویه هایی است که در مقاله ذکر شده باشد.
  4. صحت داده های تخصصی بر پایه فعالیت های پژوهشی و مطالعاتی نویسنده یا نویسندگان مقاله باشد.
  5. نتیجه گیری و منابع کاملاً مختص این مقاله است و بر مبنای اصول حاکم بر این فصل ‌نامه تهیه شده باشد.
  6. مشابه این مقاله قبلاً نبايد در نشریه دیگري يا حتي به يك زبان خارجي چاپ شده باشد و به طور هم ‌زمان برای دیگر نشریات نیز ارسال نشده باشد.

نمایه شده در پایگاه ها

magiran,ISC , Google Scholar