در تحقیق حاضر، احتمال کانهزایی مس پورفیری در محدودة کوه هنزا در حوالی روستای درب بهشت واقع در بخش جنوبی زون دهج ـ ساردوئیه با استفاده از تصاویر استر بررسی شده است. در این منطقه کانهزایی مس پورفیری در مناطق رمشک، بندر هنزا، سوراخ مار، و گروه شناخته شده است. بهمنظور شناسایی هالههای دگرسانی فیلیک و آرژیلیک که معمولاً در اطراف کانسارهای مس پورفیری وجود دارند، از دو الگوریتم نقشهبردار زاویه طیفی (SAM) و عملگر منطقی استفاده شده است. روش عملگر منطقی مجموعهای از نسبتهای باندی است که در بخش نخست آن نواحی پوشش گیاهی حذف گردیدند و به دنبال آن با کمک نسبتهای باندی هالههای دگرسانی استخراج از یکدیگر متمایز شدند. در روش SAM با توجه به ویژگیهای طیفی کانیهای دگرسانشده در باندهای مناطق دگرسانی آرژیلیک و فیلیک با استفاده از کانیهای خاص، این نوع دگرسانیها ـ همانند کائولینیت و مسکویت ـ مشخص شدند. محاسبه ضریب تشابه در دو روش مذکور نشان میدهد که میزان تشابه در آنها در حد متوسط، و ضریب تشابه نقاط معدنی با نواحی تأییدشده با هر دو روش بسیار مناسب است. بنابراین، نواحیای که در آن هر دو روش SAM و الگوریتم عملگر منطقی همدیگر را تأیید میکنند بیشترین احتمال کانهزایی مس پورفیری را دارند.
محبی, آیدا, بهزادی, مهرداد, & میرنژاد, حسن. (1392). شناسایی هالههای دگرسانی همراه با کانهزایی مس پورفیری در کوه هنزا با استفاده از تصاویر ASTER. نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 5(2), -.
MLA
آیدا محبی; مهرداد بهزادی; حسن میرنژاد. "شناسایی هالههای دگرسانی همراه با کانهزایی مس پورفیری در کوه هنزا با استفاده از تصاویر ASTER", نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 5, 2, 1392, -.
HARVARD
محبی, آیدا, بهزادی, مهرداد, میرنژاد, حسن. (1392). 'شناسایی هالههای دگرسانی همراه با کانهزایی مس پورفیری در کوه هنزا با استفاده از تصاویر ASTER', نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 5(2), pp. -.
VANCOUVER
محبی, آیدا, بهزادی, مهرداد, میرنژاد, حسن. شناسایی هالههای دگرسانی همراه با کانهزایی مس پورفیری در کوه هنزا با استفاده از تصاویر ASTER. نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 1392; 5(2): -.