هدف اصلی از این مقاله، تعیین پتانسیل ژئوئید با استفاده از دادههای ماهوارة ارتفاعسنجی، Jason-2 و ماهواره GRACE است. مراحل انجام تحقیق حاضر براساس الگوریتم زیر است: 1) تهیه 80 دوره، در حدود 27 ماه، دادههای خام ماهواره ارتفاعسنجی Jason-2؛ 2) انجام تصحیحات لازم نظیر: جزر و مدی، اتمسفریک و دستگاهی بر روی دادههای خام بهمنظور تعیین ارتفاع سطح آب تصحیحشده؛ 3) تعیین پتانسیل ثقل روی نقاط سطح متوسط دریا به صورت ماهانه، با استفاده از ضرایب ماهانه هارمونیکهای کروی مدلهای ژئوپتانسیل ماهواره GRACE؛ 4) حذف دادههای مربوط به دریاچههای بزرگ دنیا، بهخصوص خزر یا کاسپین؛ و 5) متوسطگیری از باقیماندة دادهها بهمنظور تعیین پتانسیل ژئوئید.نتایج نشان میدهند که متوسط پتانسیل ژئوئید در فاصله زمانی ـ از ژوییه 2008 تا سپتامبر 2010- در حدود بوده که بیشترین مقدار تغییرات زمانی ماهانه آن با دوره تناوب نیمهسالانه در حدود 2/2 مترمربع بر مجذور ثانیه است.
عمادی, سیدروحالله و علمداری, مهدی نجفی . (1390). تعیین پتانسیل ژئوئید با استفاده از دادههای ارتفاعسنجی ماهوارهای و GRACE. نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 3(1), -.
MLA
عمادی, سیدروحالله , و علمداری, مهدی نجفی . "تعیین پتانسیل ژئوئید با استفاده از دادههای ارتفاعسنجی ماهوارهای و GRACE", نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 3, 1, 1390, -.
HARVARD
عمادی, سیدروحالله, علمداری, مهدی نجفی. (1390). 'تعیین پتانسیل ژئوئید با استفاده از دادههای ارتفاعسنجی ماهوارهای و GRACE', نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 3(1), pp. -.
CHICAGO
سیدروحالله عمادی و مهدی نجفی علمداری, "تعیین پتانسیل ژئوئید با استفاده از دادههای ارتفاعسنجی ماهوارهای و GRACE," نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 3 1 (1390): -,
VANCOUVER
عمادی, سیدروحالله, علمداری, مهدی نجفی. تعیین پتانسیل ژئوئید با استفاده از دادههای ارتفاعسنجی ماهوارهای و GRACE. نشریه سنجش از دور و GIS ایران, 1390; 3(1): -.