نشریه علمی- پژوهشی

سنجش از دور و GIS ایران

نشریه علمی- پژوهشی سنجش از دور و GIS ایران، وابسته به انجمن سنجش از دور و GIS ایران و دانشگاه شهید بهشتی، به منظور گسترش و ارتقای پژوهش، با هدف انتشار نتایج پژوهش‌های علمی، رشد آگاهی، توسعه علمی و دانش تخصصی در زمینه علوم سنجش از دور، سیستم اطلاعات جغرافیایی(GIS)، فتوگرامتری، ژئودزی و کاربردهای آنها در کشاورزی، جنگل، زمین شناسی، منابع آب، هواشناسی و اقلیم، منابع طبیعی، مدیریت شهری،  اقیانوس شناسی ماهواره ای و کمک به ایجاد همکاری علمی میان پژوهشگران این زمینه‌ها در داخل و خارج کشور، انتشار می‌یابد.

این نشریه بعنوان اولین نشریه علمی-پژوهشی تخصصی، بر اساس مصوبة کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شماره  10682/3 مورخ 28/12/1387 موفق به دریافت رتبه علمی-پژوهشی گردیده است. بدین ترتیب اولین شماره نشریه در بهار سال 1388 به چاپ رسیده و در حال حاضر نیز بصورت فصلنامه با 5966-2008 ISSN و به زبان فارسی دستاوردهای علمی و پژوهشی محققان کشور را منتشر می نماید. همچنین، بر اساس مجوز شماره 15327 مورخ 18/10/1392، نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز نمایه شده و در حال حاضر از طریق پایگاه‌های اطلاعات علمی معتبر کشور مانند: پورتال جامع علوم انسانی، بانک اطلاعات نشریات کشور، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی نیز در اختیار علاقه‌مندان به موضوعات پژوهشی مرتبط قرار می گیرد.